MEXC Borsası (TMNG Trading)

Mexc'nin üçüncü taraf bir sağlayıcı olduğunu ve sistemlere erişimimiz olmadığını veya destek sağlayamayacağımızı lütfen unutmayın.

TMNG Tokenlerini satın alabilmek için şu anda MEXC'ye kayıt olmanız gerekiyor. MEXC, en düşük ücretlerle en büyük borsalardan biridir.

Kryptowährungen, çeşitli ticaret platformlarında işlem görmektedir. Bu platformlara "Exchanges" denir ve genel olarak merkezi ve merkezi olmayan borsalar (sırasıyla CEX ve DEX) olarak ikiye ayrılır.

MEXC, merkezi bir borsadır. Genellikle, kullanıcı arayüzü üzerinden yönetilen ve belirli bir tutarın üzerinde KYC zorunluluğu olan platformlardır. FIAT transferleri için her zaman KYC zorunluluğu vardır. Bu nedenle, erken tam doğrulama yapılmasını tavsiye ederiz, çünkü kripto piyasasının yoğun dönemlerinde sorunsuz bir işlem süreci sağlar.

Gelecek bölümlerde Kayıt Olma ve Giriş Yapma ile KYC konusu özetlenecektir. MEXC'ye para yatırma ve TMNG ticareti ayrı bir bölümde ele alınacaktır.

Last updated